MagyarEnglish

  • Minősítések

CE minőségjel az országban elsőként a Lignum Európa Kft.-nél!

CE

Tisztelt Partnerünk!

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy Magyarország legnagyobb rétegelt-ragasztott fa tartó gyártó üzeme a Lignum Európa Kft. az országban elsőként megszerezte CE minősítését.


2008. évben nagyobb beruházásokat követően az osztrák Holzforschung Austria több ízben látogatást tett székesfehérvári üzemünkben és segítségükkel előkészítettük RRFA tartószer-kezeti elemeket gyártó üzemünket a CE minősítésre. 2008. decemberében az utolsó próbatesteket is kiértékelték és a gyártás menetét, körülményeit, valamint a terméket minden tekintetben alkalmasnak találták, így az üzemből kikerülő luc és borovi RRFA tartók 2009-től már viselhetik a CE jelet.


A CE minőségjel még több garanciát nyújt a vásárlóknak és növeli a bizalmat a fa tartószerkezeti termékek iránt!

Várjuk ajánlatkéréseiket az ismert elérhetőségeken, ebben az évben is vállaljuk  RRFA tartó-szerkezeti elemek gyártását, üzemi felületkezelését, kapcsolódó acélszerelvények, kötőele-mek gyártását, üzemi előszerelését, helyszínre szállítását, helyszíni szerelését, faszerkezet statikai résztervezését!

További sikeres együttműködésben bízva, tisztelettel:

Philippe Hoebeek ügyvezető
 

Vissza

Lignum-Európa Kft.

Lignum-Európa Kft.

CE minőségjel az országban elsőként a Lignum Európa Kft.-nél!Tisztelt Partnerünk! Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy Magyarország legnagyobb rétegelt-ragasztott fa tartó gyártó üzeme a Lignum Európa Kft. az országban elsőként megszerezte CE minősítését. 2008. évben nagyobb beruházásokat követően az osztrák Holzforschung Austria több ízben látogatást tett székesfehérvári üzemünkben és segítségükkel előkészítettük RRFA tartószer-kezeti elemeket gyártó üzemünket a CE minősítésre. 2008. decemberében az utolsó próba-testeket is kiértékelték és a gyártás menetét, körülményeit, valamint a terméket minden te-kintetben alkalmasnak találták, így az üzemből kikerülő luc-, borovi- és vörösfenyő RRFA tartók 2009-től már viselhetik a CE jelet. Az ÉME minősítés mellett a CE minőségjel még több garanciát nyújt a vásárlóknak és növeli a bizalmat a fa tartószerkezeti termékek iránt!Várjuk ajánlatkéréseiket az ismert elérhetőségeken, ebben az évben is vállaljuk  RRFA tartó-szerkezeti elemek gy

Takarodó út 9. Székesfehérvár Hungary 8000

+36/22-513-350 +36/22-329-391

info@lignum-europa.hu