MagyarEnglish

  • Cégtörténet

A cégről

A székesfehérvári telephelyen már több mint 10 éve végezünk faipari tevékenységet a már több mint 100 éves belga Hoebeek csoport tagjaként.

1996-ban a leányvállalat alapításakor elsődlegesen a rétegelt-ragasztott fa (RRFA) tartószerkezetek gyártására és szerelésére specializálódtunk. Az elmúlt 15 évben folyamatosan fejlődtünk és bővültünk új tevékenységi területekkel, illetve az ehhez szükséges infrastrukturális és technológiai háttérrel.
A kiváló minőségű termékek gyártásához új üzemcsarnokkal és raktárépületekkel, valamint korszerű gépparkkal járultak hozzá a tulajdonosok, így lehetővé vált számunkra a hazai piac vezetőjévé válni.


Ahhoz, hogy megrendelőink még biztosabbak legyenek az általunk gyártott termékek kiváló minőségében, már a 90-es években megszereztük ÉME minősítésünket, 2009-ben Európai Uniós (CE) minősítést is.


Ennek köszönhetően a hazai piac mellett jelentős mennyiségű exportot bonyolítunk, mind a gyaluüzemi termékek (keményfa hajópadló, lambéria, profillécek, tömörfalapok, stb.), mind a rétegelt-ragasztott fa (RRFA) tartószerkezeti elemek területén. 2011-től FSC és PEFC minőségjellel is ellátjuk termékeinket, melyek kizárólag ellenőrzött felelős erdőgazdaságból származó, minősített alapanyagból készülnek.


 

Mit vállalunk? 

  • Vállaljuk standard és egyedi méretű íves és egyenes RRFA tartók gyártását
  • RRFA szerkezetek összeszereléséhez szükséges acélszerelvények és kötőelemek gyártását
  • RRFA szerkezetek üzemi felületkezelését
  • RRFA szerkezetek üzemi előszerelését
  • RRFA rendszerű tetőszerkezetek helyszíni szerelését
  • RRFA rendszerű tetőszerkezetek statikai résztervezését
  • Telephelyi értékesítést
  • Gyalult, táblásított termékek gyártását, értékesítését viszonteladói hálózatunkon keresztül

 

Vissza

Lignum-Európa Kft.

Lignum-Európa Kft.

A cégrőlA székesfehérvári telephelyen már több mint 10 éve végezünk faipari tevékenységet a már több mint 100 éves belga Hoebeek csoport tagjaként.1996-ban a leányvállalat alapításakor elsődlegesen a rétegelt-ragasztott fa (RRFA) tartószerkezetek gyártására és szerelésére specializálódtunk. Az elmúlt 15 évben folyamatosan fejlődtünk és bővültünk új tevékenységi területekkel, illetve az ehhez szükséges infrastrukturális és technológiai háttérrel. A kiváló minőségű termékek gyártásához új üzemcsarnokkal és raktárépületekkel, valamint korszerű gépparkkal járultak hozzá a tulajdonosok, így lehetővé vált számunkra a hazai piac vezetőjévé válni. Ahhoz, hogy megrendelőink még biztosabbak legyenek az általunk gyártott termékek kiváló minőségében, már a 90-es években megszereztük ÉME minősítésünket, 2009-ben Európai Uniós (CE) minősítést is. Ennek köszönhetően a hazai piac mellett jelentős mennyiségű exportot bonyolítunk, mind a gyaluüzemi termékek (keményfa hajópadló, lambéria, prof

Takarodó út 9. Székesfehérvár Hungary 8000

+36/22-513-350 +36/22-329-391

info@lignum-europa.hu